Klachten na verwijderen prostaat

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #13339 Reageer

  Patrick
  Gast

  Geachte deskundigen,
  Ik had gleason 6, van de 12 biopten was er 1 kwaadaardig 2 mm. Ook bleek ik een chronische prostaat ontsteking te hebben. Mijn psa was 20 en terug gezakt naar 6 voor de operatie door anti biotica waar ik een allergische reactie op kreeg en moest stoppen
  Op 12 juli 2021 heb ik mijn prosstaat laten verwijderen .snijvlakken waren schoon en tot nu toe mijn psa onmeetbaar. Bleek ook definitief Gleason 6 te zijn .Wat ik merk dat het bij mijn heupen, onderbuik gevoelig blijft, een soort band gevoel met prikkel gevoel vooral in de avond.Elke dag doe ik mijn bekken oefeningen en ben voor 99 procent droog. Tot nu gaat goed maar ben mij bewust dat het morgen anders kan zijn.
  Komen deze klachten na ongeveer 9 maanden na de prostaat verwijdering vaker voor ? c.q. heeft u misschien een advies. Ik ben mij van bewust dat mijn klachten niet te vergelijken zijn in vergelijking met mijn meegenoten.
  Ik wil uw bedanken voor uw reactie
  Met vriendelijke groet,
  Patrick

  #13363 Reageer

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Patrick, uw vraag staat uit bij onze bestuursleden en zal zsm worden beantwoord.

  Mvrgr
  DUOS Forum moderator Ilja

  #13377 Reageer

  JL Boormans
  Gast

  Beste Patrick,

  De klachten die u beschrijft zijn niet direct te koppelen aan de operatie. Heeft u de klachten met uw operateur besproken? Of de bekkenfysiotherapeut> Indien beiden ook geen relatie zien met de operatie en bekkentherapei dan zou ik uw klachten een keer met de huisarts bespreken.

  JL Boormans
  uroloog Erasmus MC

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Klachten na verwijderen prostaat
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">