Ik wil deelnemen aan AVE short studie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #13428 Reageer

  Just
  Gast

  Beste DUOS,
  Graag wil ik deelnemen aan de AVE short studie. Ik heb blaaskanker, chemotherapie afgerond en vorige week gestart met avelumab. In het (kleine) ziekenhuis waar ik onder behandeling ben, is mij geen eventuele deelname aan het onderzoek met verkorte toediening voorgelegd. Dit ziekenhuis wordt ook niet genoemd in de lijst met deelnemende ziekenhuizen op uw site. Als het echter mogelijk is om met een verkorte toediening dezelfde resultaten te verkrijgen dan ben ik daar een voorstander van, hoe minder medicatie (met alle bijwerkingen van dien) hoe beter. Maar hoe pak ik dit nu aan als mijn ziekenhuis niet deelneemt aan de AVE short?
  groet Jst

  #13429 Reageer

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Just, je vraag is eenvoudig te beantwoorden door de behandelend arts, die kan een doorverwijzing regelen naar een ziekenhuis van je keuze, kijk hier voor een lijst met alle deelnemende ziekenhuizen https://stichtingduos.nl/ave-short-blaas-1e-lijn/.

  Dit dient echter wel snel te gebeuren, na start avelumab moet binnen 5 weken worden begonnen in de AVE short (zie ook de inclusie en exclusie criteria vermeld in de link).

  Met vriendelijke groet
  DUOS Forum Moderator Ilja

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Ik wil deelnemen aan AVE short studie
Je informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">