Duos steunen met donatie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #9269 Reageer

  Joepj
  Gast

  Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan deze site en de mogelijkheid om vragen te stellen, daarnaast ook een van de beste informatie voorzienends sites op dit gebied, daarom wil ik duo’s graag steunen maar hoe doe ik dat het slimste zodat het fiscaalvriendelijk is en ik ook optimaal kan profiteren van de ANBI status van duo’s?

  #9358 Reageer

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Joep, dat is een goed voornemen! Meer over fiscaalvriendelijke doneren vindt u op de homepage (www.stichtingduos.nl) onder Doneren. U treft daar
  – fiscaalvriendelijk doneren via ANB Ihttps://forum.stichtingduos.nl/fiscaalvriendelijk-doneren-via-anbi/
  -wat gebeurt er met uw donatie? https://forum.stichtingduos.nl/wat-gebeurt-er-met-uw-donatie/
  – Doneer nu https://forum.stichtingduos.nl/doneer-nu/

  Via deze laatste link kunt u direct via Ideal geld overmaken, dit kan ook via het rode kader (‘Draagt u Stichting DUOS een warm hart toe? Doneer dan nu!) dat u op de website vindt.

  Wilt u grotere bedragen schenken, type dan in ‘schenken’ of ‘doneren’ bij de zoekfunctie op de homepage en u vindt tal van informatieve artikelen. U kunt ook uw schenking kenbaar maken aan het secretariaat, waar u ook eventuele vragen kunt stellen (info@stichtingduos.nl).

  Met vriendelijke groet
  DUOS Forum Moderator Ilja

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Duos steunen met donatie
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">