Aanvullende behandeling geadviseerd?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #8725 Reageer

  Yvonne
  Gast

  Het stadium van de blaaskanker van mijn moeder blijkt na een cystectomie met lymfklierdissectie T3aN2M0 te zijn.
  Zij heeft geen neoadjuvante chemotherapie gehad, in september zal zij een echo abdomen en X-thorax ter controle krijgen.
  – Wordt er op dit moment inderdaad geen adjuvante behandeling geadviseerd?
  – Gaan er op korte termijn nog studies van start waaraan zij zou kunnen deelnemen?
  Alvast bedankt voor uw reactie

  #9359 Reageer

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Yvonne, DUOS krijgt regelmatig de vraag of op korte termijn nog studies van start gaan waaraan patienten kunnen deelnemen. Wij weten dit helaas niet van te voren. Het opzetten van een studie kan geruime tijd vergen, ook wij zijn niet exact op de hoogte wanneer de studie start en welke sites gaan participeren.

  Zodra er meer bekend wordt, plaatsen wij dit op de site en daarmee komt het nieuws ook in ide iedere vrijdag verschijnende nieuwsbrief. De lopende lijst met studies vindt u op de homepage onder ‘studies’ deze zijn verdeeld in prostaatkanker en blaaskanker. Bent u geinteresseerd in een studie, lees dan zorgvuldig de inclusie- en exclusiecriteria, die bepalen of u al dan niet kunt deelnemen aan een studie. Neem vervolgens contact op met uw behandelend arts.

  Met vriendelijke groet
  DUOS FOrum moderator Ilja

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Aanvullende behandeling geadviseerd?
Je informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">